Click sini ye sayang

May 23, 2014

UTM KL

assalamualaikum w.b.t... sorry korang hani janji nak post pasal UTMKL tapi lambat sangat..sorry MAK BUSY LA U'oll..
ha~~ sebelum tu hani nak say hi hi dekat bakal-bakal junior course Bsc. INDUSTRIAL DESIGN... taniah yang dapat hadir temuduga khamis lepas..tak menyempat pulak hani nak pergi jenguk ke lokasi kejadian... tak pela..nanti kita jumpa bulan 9 yerrrr~~

bila dah masuk Universiti ni... istilah adik adik sekalian..kene tolak ketepi.. sebab kawan-kawan kiri kanan ada yang lebih berumur dan ada yang lebih muda... so kita dah start fasa baru... yela..kalo dekat sekolah dulu.. siapa yang baru masuk sekolah confirm confidentialnya umur lagi muda dari kaka abang yang ada dekat sekolah..

orait nak mula pasal apa ek??
ehhhmmm~~~pasal campus dan kolej a.k.a hostel

campus kl terletak area pulapol, jupem, jpam atau lebih senang jalan semarak lah... tak dan sesatnya kalau nak ke jalan semarak ni sonang jo. pastu kolej pulak jauh sikit dalam 2 km..tapi jangan risau utm ada sediakan bas... setiap pagi  smpai malam ada bas..nak ulang alik sesuka hati ikot korang lah...opss~~ jangan ingat free ok!!! dah termasuk dalam yuran uni dah... so guna lah secara berhemah dan bermanfaatnya... campus kl tak lah besar sangat kawasannya dengan student berapa ribu orang ok la kan... untuk ID course pulak..kita ada studio u'oll..nanti hani share rupa studionya... bagi hani sangat selesa... duduk sampai malam pun tak apa... buat macam bilik sendiri lah senang kata...

Kolej pulak...~~~ehm kolej pulak berada di jalan rejang dekat dengan desa rejang...kalo naik teksi ke bas ke.. amik yang ke desa rejang so senang...teksi tu tahu punya... kolej dekat kl ni..ade satu je... kita panggil kolej siswa jaya atau pun KSJ...  KSJ ade 3 block... 1 block untuk gurl2 2 block untuk boyboy... dekat utm ni banyak jejaka jejaka berbanding purata jejaka di matrik dulu... mungkin sebab banyak course engnering kot... dan makluman koncokonco degree dekat kl sikit je...selebihnya diploma..so nanti jangan bertekak pulak bila orang cakap dekat kita yang kita amik diploma ke hape kan... hani dah biasa sangat dah..tak pe asalkan kita belajar dan kita tahu kita belajar apa memadai... untuk hal ni "MAK OK JERRRRRR"

orait pasal  minggu orentasi pulak...
minggu orintasi seminggu je..tak dan lama-lama boring nanti... waktu tu korang redah dan enjoy je...nak cerita lebih-lebih pun tak bestkan...
dan lepas tu baru lah korang akan kenal kawan-kawan kelas untuk ID ni paling ramai pun untuk intake dalam 30 orang je... tu pun kadang tak semua masuk daftar... so boleh dikira ahli keluarga ID sikit je...sikit sangat nak dibanding course lain..dan ID jugak satu-satunya course bawak RAZAK SCHOOL...

lagi apa ek...???

ehhhhmmm
ha! peringatan dekat bakal-bakal student ID tak kisah kat uni mana sekali pun.. bawak simpan simpan duit kome dari sekarang...teman dekat sini dah merasa dah... keperluan duit untuk course design ni... orang lain dapat PTPTN boleh beli macam macam or bole survive sampai habis sem... kita ni pula jenuh..tak sampai sebulan dah habis duitnyeee...
untuk memudahkan diri..dan tak menyusahkan mak pak... kome pergi lah kumpul duit... kalo pak ngan mak yang berada...tak apalah... tapi kalo yang jenis taknak susahkan mak pak...sebab setiap minggu guna duit..untuk itu ini... better prepare your self yeah kawan-kawan... :)
yang kisah-kisah lain meh join family ID dulu kita jalan sama-sama ok!!! kalo nak tahu pasal aktiviti apa-apa..boleh kot tengok kat blog cinta hati hani ni..kalo kome rajen menyelongkar blog teman ni lah yer...
ok kat sini hani kasi cuci mata sikit yer...


toilet dalam bilik kot!!! best!

bengkel kesayangan .... ko guna apa pun.... hati2 jerrrrrr!!!

tabletalk...studio lah yang

ok la hani berhenti bebel ok...nanti kita jumpa oraitttt!!!.
byebye >_<' 
love 
hani

No comments:

Post a Comment

Followers